welkom

Welkom in de shop van Nationale Opera & Ballet!

U vindt hier een selectie van het totale winkelaanbod van onze shop. Deze webshop biedt u de mogelijkheid online te bestellen. Daarnaast kunt u bij de online shop terecht voor al uw vragen over produkten op het gebied van opera, ballet en muziektheater. Neem in dat geval contact op.

U kunt uw bestelling laten opsturen, of klaar laten leggen in de winkel in Nationale Opera & Ballet: bij uw eerstvolgende bezoek ligt het produkt dan voor u klaar!

En: ook wanneer u (nog) geen bezoeker bent van Nationale Opera & Ballet, kunt u gebruik maken van deze site, en dus ook van de speciale aanbiedingen!

Een bestelling plaatsen bij de online shop is eenvoudig. Mocht u echter behoefte hebben aan een uitgebreide uitleg, dan vindt u die onder uitleg.

Breng ook eens een bezoek aan de winkel in Nationale Opera & Ballet. Deze winkel bevindt zich op zaalniveau, en is geopend voorafgaand en tijdens voorstellingen. U treft daar een uitgebreid assortiment aan van cd's en dvd's op het gebied opera, ballet en muziektheater. Daarnaast zijn er ook boeken, posters van de voorstellingen, en programmaboeken verkrijgbaar. Ook kunt u enkele speciaal aanbevolen cd's beluisteren, of een dvd bekijken. Met al uw vragen kunt u daar ook terecht: de winkelmedewerker helpt u graag verder.

uw bestellijst

U hebt nog geen produkten toegevoegd.